Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

По думите на политичката, ако ГЕРБ вземе властта, ще освободи цените на тока

PavlovaГБ

Лиляна Павлова от ГЕРБ, която оглавява партийната листа в Старозагорски район, гостува в „Шоуто на Слави” и направи ценни самопризнания. "Гордея се с рода си, дядо ми Георги Павлов, който е партизанин от отряда „Чавдар” и е бил министър на химията по време на социализма. Майка ми е рускиня, но това не ми пречи да съм част от дясна партия", заяви политичката.  Тя спомена, че не е ползвала никакви протекции при развитието си, защото не е имало нужда, макар че баща й също е бил на висока позиция при бивш министър на БСП – Дончо Конакчиев.

"Ако нямаме 121 депутата, особено ако са под 100, ще сме извън управлението”, категорична бе Павлова. Според нея, ако ГЕРБ поемат изпълнителната власт, ще предприемат непопулярни мерки, като освобождаване цената на тока до пазарните й измерения, а не да се трупат дългове.

Коментарите в Мрежата за изявата на Лили Павлова са различни, но има и такива: „Това е все едно да признаеш, че дядо ти е бил канибал, а ти си вегетарианец, но се гордееш с дядо си, който има важни заслуги ти да се оформиш като такъв...

 

   Fluida

   Lema BG

kultura - Copy1pravoslavie - Copy1

12659614 1036633103064017 1199327596 n