Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Сексуалното образование на деца, граничещо с разврат, трябва да бъде подсъдно

deГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

В пернишко училище се внедряват от различни НПО-та часове по сексуално възпитание, които са с недопустимо и несъгласувано с родителите учебно съдържание. Още днес

народните представители от ВМРО ще изготвят и пуснат въпрос към министъра на образованието Красимир Вълчев. Ще се настоява и за наказание на онези, които са допуснали скандалното сексуално образование на четвъртокласниците.

Припомняме, че днес разтревожени родители сигнализираха медиите за това, че децата им, които са  в четвърти клас от 7 ОУ „Г. С. Раковски” в Перник са принуждавани да рисуват полови органи по време на час по сексуално образование. Обучавани са също така какво е секс, какви са разликите и приликите между телата на момчета и момичета, какво е обрязване и мастурбация. Има информация, че са карани да се целуват, за да установят какви чувства изпитват от целуването.

Зад въпросната стратегия за сексуалното обучение стои фондация П.У.Л.С., регистрирана в Перник, която е сред яростните защитници на Истанбулската конвенция и е заявила своята категорична подкрепа за приемането на Национална стратегия за детето.

 

   

kultura - Copy1pravoslavie - Copy1

12659614 1036633103064017 1199327596 n