Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

И други /не/вероятни новини от 2030 година

ynefgГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

След като "The Sun" откупи правата върху всички реални и измислени предсказания на Ванга, медиите изпаднаха в абстиненция. Наш репортер, собственик на нерегистрирано лично моторно превозно средство за пътешествия във Времето, посети близкото бъдеще, за да задоволи повишеното предновогодишно търсене на прогнози и предсказания за задаващата се Нова година. След известни проблеми с

времевата полиция и платени дузина фишове, той се завърна с куп заглавия от световната преса от 2030 година. Насам, народе!

 

Северна Македония блокира кандидатурата на Лондон за ЕС!

Тези високомерни балканци се самозабравиха, налагайки поредно унизително вето на Обединеното емиратство от царствения Албион – не крие огорчението си „Дейли мейл“. И продължава в телеграфен стил: "След като отпразнува в ограничен семеен кръг 104-я си рожден ден, кралица Елизабет II отлетя за Скопие, за да се опита да смекчи непреклонната позиция на премиера Душко Заев, който обвини Лондон в „износ на радикален ислям“.

 

Грета Тунберг придоби контролния пакет акции на „Брикел“

Маските падат: след като Борис Джонсън призна, че е придобил 5% от Газпром в замяна организирането на Brexit, сега разследващи журналисти от „Гълъбовски вести“ публикуваха документи, които показват, че известната „природозащитничка“ Грета Тунберг е придобила контролния пакет акции на „Брикел“.

 

Китайска космонавтка зачена от марсианец

След 6-годишна експедиция до Червената планета, в Южнокитайско море се приводни спускаемата капсула на междупланетния спейсшип „Драконът на комунизма“. Астронавтът Пий Чай След оповестил, че по време на полета видял Бог. Военният трибунал на ККП незабавно осъдил астронавта на смърт за идеологическа диверсия. Китайски дисидент, успял да емигрира в КНДР, разкрил, че присъдата била изпълнена във Вирусологичната лаборатория в Ухан. Но сензацията е друга – както съобщи Синхуа, астронавтката Син Дзъ е докладвала, че е бременна от марсианец. Компартията възлага големи надежди на кръстоската между жълтата и червената раса. Очакванията на китайските учени са новата оранжева раса да е устойчива към радиация и всякакви пестициди, да е анаеробна, а енергийните нужди на всеки индивид от новия вид да се покриват с калорийните запаси на 3 /три/ оризови зърна…

 

Интересът към българските акции

на Световната борса за история бележи нов пик

Откритието и прилагането в международната практика на закона „Бойл-Мариот-Костов“ узакони търговията с История и направи безпредметни историческите кражби. Сега всяка по-млада нация може да си закупи История на килограм и на век. В този аспект Българската секция на Уолстрийт регистрира нарастващ интерес към ранното Средновековие. Така например, македонски дилъри са откупили двама ханове, трима царе и една архиепископия, като цените са стигнали до 35,4 млрд васалитетни бона.

Влашки и молдовски амбулантни търговци разпалено са наддавали вчера за правата върху две български царски династии от Второто българско царство.

Сръбски куфарни търговци, след дълъг пазарлък са откупили авторските права върху тяхната столица Белград…

В последния час са пристигнали оферти и от Унгария за авторските права върху половината от унгарската столица – Пеща…

И още – администрацията на новоназначения от Путин руски цар Дмитрий Романов е направила сондаж за евентуална оферта от българска страна за Кирилицата…

/to be continued/

 

 

 

 

 

 

 

   Fluida

   Lema BG

lloonnm

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n