Гласът на България

Национален новинарски портал

 

 

 gg

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Ако купуваш една стока на 5 пъти по-висока цена, очевидно си глупак. Ако това става за сметка на данъкоплатеца, просто си престъпник!

nkklИлиян ВАСИЛЕВ

Това вече е скандално. Ръководството на Булгаргаз, което бе назначено от ГЕРБ и ДПС и се намира под личната протекция на Румен Радев и служебното правителство, системно, упорито и умишлено саботира вноса на азерски газ. По току-що излезли данни на азерския държавен митнически комитет, за първите девет месеца на годината, след като в края на декември по искане на Булгаргаз бяха намалени количествата газ до нищожните 225 милиона кубически метра, се оказва, че реално сме взели... 166 милиона кубически метра!?! Тоест, за месец август сме купили само 16 милиона кубически метра, въпреки че средната цена е само 153 долара за хиляда кубически метра при 795 долара за руския газ.

Това е не само саботаж в полза на Газпром, това е престъпление, особено на фона на исканото увеличение до 106.96 лева за МВтч за месец ноември, което по всичко изглежда ще бъде значително надвишено.

Всичко това става със знанието и бездействието на президент и служебен премиер. Уведомени са, знаят и не предприемат нищо. Дори защитават Николай Павлов. Щетите се оценяват /като разлика в цените между азерския и руския газ/ на над 500 милиона лева?!? Данък „зависимост от Русия“.

Приказките са си приказки, по делата ще ги познаете.

Поход за Справедлива България!

Справедлива?!

България?!

 

 

   

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n

aaasdaq