Гласът на България

Национален новинарски портал

 

 

 gg

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Промяната ще продължи до пълна победа на Ентропията. Тогава въоръжени отряди от ваксъри и антиваксъри ще изметат генералската хунта

moГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Не е нужно човек да има прогностичните способности на Делфийския оракул, за да предскаже какво ще се случи след сакралната дата 14. ноември. Колкото и да са партийно пристрастни социологическите ни агенции, процентите на Парламентарните избори очевидно ще бъдат долу-горе такива: ГЕРБ – 24, БСП – 15, ПП – 13, ИТН – 11, ДПС – 11 и ДБ – 10. Като брой депутати това са съответно: 60, 40, 35, 29, 29, 27.

Изваждаме от сметките „демоничното“ ДПС, а също и „изчегъртания“ ГЕРБ. Аритметиката показва, че БСП, ПП, ИТН и ДБ събират общо 131 депутата.

Обаче.

Нека не забравяме как се държаха досега хората на ИТН в двата мъртвородени парламента. Никой не е способен да извърши толкова глупави и деструктивни действия в политиката просто ей-така. Тоест, партията „Няма такава държава – Има такъв народ“ е конструирана априори от задкулисните Айнщайновци като формация, генерираща ентропия*.

Значи!

Вадим от 131 числото 29.

И тъй, със 102 депутата Корни, Кико, Асенчо и Ицето какво биха могли да направят?

Очевидно ще плеснат с ръце и ще се прегърнат. Биха могли да обявят даже и годеж. Но, въпреки всичките им усилия, бебе /разбирай – правителство/ няма как да има…

Какво им остава да направят в този случай?

Ами нямат друг ход, освен да викат на помощ сватанака от Банкя. Той, верно че пада малко нещо неандерталец – парите ги краде с чували и си начуква пържолите от мамут със златни кюлчета. Пък и вече излезе от фертилна възраст… ама ако помогне, със сигурност ще врекне един пърлест бебешок.

Да, обаче, ако поканят сватанака, Ицо със сигурност ще напусне сватбарската група. Той е принципно момче и вече се зарече, че с такива банкянски примати и едно кафе няма да изпие заедно /макар че в едни по-предишни години колко кафета и други течности са изпили, докато бяха в едно правителство, ехее/…

Така. Допускаме, че Ицето се врътва и си тръгва от компанията. Ами тогава около софрата ще останат само Корнелка и Сватанака, плюс двете радеви гугулета. Аа, не! Това и да го видя, няма да го повярвам! Защото БСП и ГЕРБ се крепят взаимно чрез своето противопоставяне. Да ги събереш заедно, означава да събереш северния с южния полюс, тоест – да предизвикаш глобална катастрофа, направо вселенски взрив!

Мдааа…

Очевидно Промяната ще продължи. До пълната и окончателна победа на Ентропията!

Но е възможно в един момент радикализирани от отчайващата криза ваксъри и антиваксъри да се обединят и да разбият оръжейните складове на „Арсенал“. После да превземат „Дондуков“ 2 и „Дондуков“ 1 и да изметат генералската хунта.

За Р. Р. е препоръчително да не изчаква подобно притеснително развитие на нещата. А още отсега да се качи на един МиГ-29 и да отлети в някоя гостоприемна страна, където би могъл да си харчи необезпокоявано спечелените комисионки и да се радва на старините си, поддържайки старателно спортната си форма…

 

---------------------------------

Ентропия е физична величина, която представлява мярка за безпорядъка на термодинамичните системи.

 

 

   

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n

aaasdaq