Гласът на България

Национален новинарски портал

 

 

 gg

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Крум Томчев от Гоце Делчев спечели два бронзови медала и сърцето на красавицата Таня

kijnswГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Крум Томчев от Гоце Делчев стана двукратен бронзов световен медалист на Световното първенство по натурален културизъм, което се проведе във Валенсия, Испания на 6. ноември. „Чувството да се състезаваш на Световно първенство със световни и европейски шампиони, да излезеш на позинг и цялата публика да пее с теб, да бъдеш извикан в първи колаут и в двете си категории, да дойдат международни съдии и да ти кажат, че си финалист – това е нещо наистина невероятно“, сподели за портал „Гласът на България“ медалистът Крум. Българският здравеняк развя гордо българския трикольор, а след това дойде абсолютната изненада за всички в спортната зала. През очите на хилядната публика и милионите тв-зрители Крум Томчев поиска ръката на своята приятелка – красавицата Таня, която също се занимава сериозно с фитнес.

„После разбрах, че целият екип на състезанието e бил съпричастен. - сподели Таня Янева. - Цялата изненада бе изпипана до детайли. Точният момент, точното време, и голямото “Да” . Хилядна публика на крака в залата и на екраните на цяла Испания!“

А журито на световния турнир определя красивата българска двойка Таня и Крум за носители на “Златния световен пръстен “.

Благодарим за доверието на Таня, която се свърза с редакцията на портал „Гласът на България“, за да сподели радостта. Бъдете неземно щастливи, достойни млади българи!

 

ldde

 

 

   

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n

aaasdaq