Гласът на България

Национален новинарски портал

 

 

 gg

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Харковският писан взе една от най-значимите награди за инфлуенсъри

stepaГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Харковският котарак Степан получи една от най-значимите награди за инфлуенсъри на Световните награди за влияние и блогъри. Церемонията се състоя на 18. и 19. май в хотел „Martinez“ в Кан. Това съобщи собственикът на мустакаткото в Instagram. Степан беше пременен със синьо-жълта папийонка за тържественото събитие. Котакът /или по-скоро собственикът му/ стана известен със своите саркастични

видеоклипове за безсмислени лайфхакове. Припомняме на аудиторията, че с термина „лайфхак“ се означава трик или полезен съвет, който помага да се реши някакъв житейски проблем по най-простия и бърз начин.

Тази година беше организирано набиране на средства за деца, засегнати от войната в Украйна. Степан беше един от най-активните в кампанията, която събра дарения на стойност над 10 000 долара. Припомняме, че кандидатурата на пухкавия блогър за известната награда беше издигната на 30. март. В началото на войната котаракът и собственикът му заминаха за Франция. След награждаването, с косматата знаменитост се снимаха много желаещи, включително певицата Санта Димопулос и блогърът на TikTok Kабан Ламе.

Така, след кученцето Патрон, което вече е открило над 300 руски мини и така спаси стотици животи, Степан е вторият четирикрак украинец, който се радва на световна слава.

 

 

  

 tgt

 

   Fluida

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n

aaasdaq