Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Двойниците на руския фюрер. Когато копието се окаже по-добро от оригинала

idjnkГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Който малко от малко се е вглеждал в развитието през годините на несменяемия руски фюрер, няма как да не се впечатли от лаещия, нервен тембър на ранния Путин. Телевизионните изявления на /сравнително/ младият чекист с хлътнали бузки приличаха на военен рапорт пред военен строй на плаца. Докато сегашният имидж на добър, уравновесен, спокоен чичко приспива тв-аудиторията – и донякъде напомня на

маниера на змията, която хипнотизира жертвата си, преди да я погълне… И няма как човек да не се усъмни, че става дума за различни човеци. Тогава идва на място добре познатата версия, която се приписва на Людмила Путина.

"Моят мъж, за съжаление,

отдавна не е между живите.

Принудена съм да призная това публично, защото не мога повече да гледам какво се върши от негово име. Това са страшни хора. Те не биха се спрели пред нищо. Боя се, че сега те ще убият мен и дъщеря ми, така както убиха и него.

Семейството ни не бива да се определя като идеално. Когато се омъжих, бях влюбена в офицер-разузнавач. Но реалността се оказа различна. Путин излезе подъл, жесток човек, тиранин. Той никога не се е съобразявал с мен, просто не забелязваше съществуването ми. Бях му необходима само като справка за състава на семейството и като майка на детето му. Трудно ми е да говоря за това, но Путин ме биеше, унижаваше, издевателстваше на мен. Животът с него беше изтезание.

Опитвах да се боря, неведнъж исках да подам молба за развод. Но за този човек нямаше нищо свято. За да ме застави да мълча, той ме изпрати в психиатрична клиника. Минах през всички кръгове на ада... Наркотици, психотропни вещества, издевателства. За дълго ме заключваха в изолатора, дълго не виждах слънчева светлина, не виждах хора... От млада и уверена в себе си жена се превърнах в сянка, волята ми беше сломена, приех всички условия, само за да изляза оттук.

Но това, което започна след неговата смърт, въобще не се подава на описание.Тогава той минаваше през сложен период. На мен, разбира се, нищо не разказваше, стана още по-затворен. Месец преди смъртта му, една нощ, без предупреждение изведе дъщеря ни, даже не знаех къде. А после той съвсем пропадна някъде. Една нощи вкъщи дойдоха някакви хора — някои от тях познавах, други виждах за пръв път. Преровиха всичко отгоре до долу, разгледаха всички книжа, чукаха по всички стени в дома ни. На мен казаха само едно нещо: «Ако искаш да живееш — мълчи». На всичките въпроси за мъжа ми накратко отговаряхаи, че той скоро ще си дойде, че има важно съвещание навън и че е в интерес на националната сигурност да не обсъждам това с никого. Няколко дни по-късно се появи първият му... дубльор. По-късно вече разбрах, че убийството на Владимир се е подготовяло предварително, но са го остранили тогава, когато първият му двойник е бил готов на практика да заеме неговото място. Външно той, разбира се, много приличаше на Путин — бях поразена.

Но беше съвършено друг човек.

Някак си те успяха да проследят детето. И ми поставиха ултиматум — или ще играя ролята на предана жена, или нито аз, нито дъщеря ми ще оживеем. Нямах избор. Аз и преди това се стараех да избягвам публичните мероприятия. Изгарящото внимание на журналистите, интригите и сплетните — всичко това ми беше отвратително. Но да се преструвам на жената на чужд за мен човек беше още по-страшно.

Затова те готвеха двойник и за мен... И ако бяха успели да доведат моя двойник до по-голяма прилика с мен, щях отдавна да съм убита. Успяхме да се спасим по чудо. По разбираеми причини не мога да посоча хората, които ми помогнаха да сложим край на тази страшна инсценировка и да се скрием. «Разводът» беше моето избавление. Сега живея в чужбина и всичко е наред. Но е страшно да виждам това, което става с Русия.“

Ако повярваме на този разказ, приписван на Людмила Путина, редно е да си зададем няколко въпроса. Кой тогава е „колективният Путин“, който дърпа конците на путиновите двойници. В действителност, дали Патрушев е силният човек в Кремъл, който „кара влака“? Николай Патрушев е секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация от 2008 г. А в периода 1999 - 2008 г. той оглави ФСБ /КГБ/, заменяйки Путин на този пост. Според Washington Post, той е най-вероятния наследник на Путин. През юни този месец срещу Патрушев е направен неуспешен атентат, с използването на синтетична отрова. Смята се, че 70-годишният Патрушев стои зад агресията на руската армия в Украйна.

Наскоро и Киев потвърди, че в „случая Путин“ става дума за двойници. Руският президент Владимир Путин използва своите „клонинги“ само при определени обстоятелства, съобщи генералът и бивш шеф на Службата за външно разузнаване на Украйна Николай Маломуж в тв-предаването „Аргумент“.

„Само в определени ситуации, когато се провеждат масови събития, има възможност за дублиране, защото той се страхува. Много го е страх да не умре. Спомнете си как по време на COVID той сядаше в края на дълга маса, на разстояние от няколко метра от своите събеседници. По същия начин сега той се бои да не загине от атомна бомба, терористи и заговорници.

Сега той се е обградил с пет специални служби,

които контролират елитите и се контролират помежду си“, каза генералът. От време на време в медиите се появява информация за двойниците на руския президент Владимир Путин. Хората често забелязват промени в лицето и поведението му, а понякога дори в ръста му. Руският правозащитник Марк Фейгин също твърди, че Путин периодично използва услугите на двойници, които изпълняват оперативни функции.

На свой ред началникът на Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна Кирил Буданов смята, че руският президент Владимир Путин има поне трима двойници. Според украинското разузнаване, напоследък по телевизията не се показва истинският Владимир Путин.

Последната информация по темата идва от британски таблоиди. „Мирър“ съобщава, че за последните няколко месеца Путин е свалил 8 кг от теглото си, мъчи го постоянна кашлица и липса на апетит, вследствие на противоракова терапия. Но световната общественост да не бърза да прочете дългоочакваната новина за кончината на „Путин“. Както видяхме, колективният Путин е безсмъртен на практика. „Един щом падне, друг ще го смени. Какво тук значи някаква си личност?!“ Очевидно, всичко опира до желанието на Патрушев – дали не би искал и той да вкуси от „шоколада“ на световната слава и да се появи най-накрая в светлината на прожекторите – като новия фюрер на Русия.

Има доста варианти за

бъдещето на Империята на злото.

Но всички те са нерадостни за руснаците. Да завършим с думите на руския опозиционер Сергей Смирнов: „На вниманието на българските путинофили. Ако си спомняте, от самото начало говорих как приблизително ще се развият събитията, тъй като имам предчувствие за бъдещето... Много съжалявам, че в България все още има хора, които са станали пряка жертва на рашистка пропаганда. Те ще трябва да преразгледат възгледите си, а това не е лесно. Но трябва постепенно да свикнете. Сега Русия е готова да бъде разделена на няколко региона. Стара Русия ще се върне към своите исторически граници: Московска област и околните райони. Териториите отвъд Урал ще преминат под контрола на разрастващия се Китай, който винаги ги е смятал за свои. Не трябва да има особени вълнения - руснаците още през 90-те години показаха, че са готови на конструктивно сътрудничество, ако се наложи. Светът ще стане естествено двуполюсен, а Украйна, която вече има най-силната армия в Европа и активен потенциал за развитие, ще стане определяща за източноевропейската част. Рашисткият лидер политически се показа като стар дегенерат и в близко бъдеще ще напусне арената. Всичко това ще трябва да приемете и да се научите да живеете по нов начин!“

 

  

soma 

   gwhyjk

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n