Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Империята на злото. Демоните, които все още играят белот в Кремъл

nezaГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Че демоните са били „сиви кардинали“ на Ленин и Сталин, едва ли някой се съмнява. Масовите убийства и кървави издевателства над милиони човешки същества са техен „патент“. „Червеният терор“ и Гладоморите са достатъчно потвърждение. Но и сегашните масови убийства в Украйна, на които свидетел е целият свят, потвърждават, че демоните продължават да играят белот в Кремъл. Въпреки че

сегашните властелини на червения ядрен бутон са поставили пред лицата си благовидната маска на покровители на Православието – на най-хуманното човеколюбиво учение, завещано ни от Божия Син… По делата им ще ги познаете, предупреждава ни Христос. А делата им са бесовски.

Да си припомним вчерашните думи на президента Зеленски по повод деня за почит пред жертвите на сталиновите гладомори:

"Украинците са минали през много ужасни неща. И при всички изпитания са запазили способността си да не се подчиняват, съхранили са и свободолюбието си. Едно време искаха да ни унищожат с глад, сега - с мрак и студ.

Чуйте ясно – няма да ни сломите!

Нашият огън няма да угасне.

Ние отново ще победим смъртта."

По време на гладоморите през 1932 – 1934 и през 1947 година Сталиновите изверги убиват чрез изкуствено предизвикан глад близо 10 /десет/ милиона души в Украйна и Молдова. Но слабо известен факт е, че 100 000 от тези жертви са бесарабски и таврически българи. Нито едно българско правителство, ни един наш Парламент не събра смелост да осъди сталинските издевателства като Геноцид. Страхът /и подмазвачеството/ пред кремълския Биг брадър е жив.

Специално за читателите на портал „Гласът на България“ даваме възможност да изгледате документалния филм „Незабрава“, в който авторът Петър Марчев е съхранил спомените на последните живи свидетели, преживели Гладомора от 1947 година. Линкът ще е активен в продължение на 1 /една/ седмица.

 

НЕЗАБРАВА

 

  

soma 

   gwhyjk

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n