Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Бункерният дядя Вова няма доверие на никого. Затова се снима уж сред народа, а всъщност с охраната си

puytГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

На снимката по време на новогодишното приветствие на Путин до него е медикът гвардейски капитан Анна Сидоренко заедно с други „заслужили” военни. Втората снимка е от среща между Владимир Путин и рибари по време на пътуване до Илмен през септември 2016 г. Сред тях е собственичката на риболовното предприятие Лариса Сергухина. Третата снимка е от коледна служба в Спаската катедрала в Георгиевския

манастир във Велики Новгород. Тя е направена през януари 2017. Името на жената до Путин не е споменато. Четвъртата фотография е от чаено парти на Путин, като се твърди, че фотографията е непосредствено след Коледната служба от януари 2017 във Велики Новгород. На петата снимка капитанът от медицинската част Анна Сидоренко, наградена с орден от Путин на тази Нова година, която е и Лариса Сергухина, собственикът на риболовно предприятие, посетено от Путин в предишно нейно битие, която е вярващата Х в трето нейно битие между тези две, която пие чай с Путин – тази вездесъща дама e продавачка на сладолед по време на посещението на Путин и Ердоган на авиоизложението МАКС през август 2019 г.

Официално жените на снимките са различни лица.

Но всеки може сам да прецени за какво иде реч.

Така че, вероятно е истина легендата, че Путин се снима с офицери от ФСО (Федерална служба за охрана), които се представят като различни хора с различни имена, дейности, професии и занимания според необходимостите на политиката. Разбира се, наборът от тези лица не е безкраен и затова е неизбежно да има повторения.

/от профила на журналиста Григор Лилов/

 

ceded

 

 

 

 

 

 

 

 

puuer

  

soma 

   gwhyjk

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n