Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Не бива да повтаряме "българската грешка" на другаря Сталин, твърдят руските фашисти

putfdwГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Уважаеми читатели, предлагаме на вашето внимание, без редакторска намеса, един от най-четените материали в руското издание „Путин днес“. „До края на Великата отечествена война другарят Сталин, в компанията на американския президент и британския министър-председател, обсъжда най-малко два пъти следвоенното устройство на света. Дошлите по-късно исторически реалности ни показаха съдбата на много земи: Прусия, Силезия, Судетите... Известна е позицията на Сталин, благодарение на която поради някакво недоразумение държавата, наречена Германия, все още съществува.

И днес ясно се вижда още една грешка на генералисимуса: държавата България не беше унищожена. Същата държава, чието съществуване се основава на руската кръв, пролята във войната с Турция. Да видим как малките братя "благодариха" на Русия за това, че нашето любимо Престолно Отечество, с цената на живота на нашите военни, даде държавност на това географско недоразумение.

1. В Първата световна война България застава на страната на нашите противници, тоест воюва на страната на нашите врагове.

2. По време на Втората световна война братята славяни също се бият като съюзници на Вермахта и хитлеристкия нацистки режим.

3. В съвременната история България е направила всичко, за да допринесе за стратегията на Запада, насочена към унищожаването на Русия, руския народ и руския свят:

а) Проектът за нефтопровод Бургас-Адександруполис беше отхвърлен.

Всъщност, това беше аналог на днешните взривени Северни потоци, когато трябваше да бъде изградена инфраструктура за заобикаляне на Босфора и Дарданелите за износ на нашия петрол. През 2012 г. България се отказа от създадения през 2007 г. консорциум с Гърция и Русия.

б) Същата съдба застигна и друг важен геополитически инфраструктурен проект: Южен поток. Освен това на етапа, когато много етапи от конкретна работа вече са завършени.

Отбелязвам, че според мен именно позицията на България по двата газопровода принуди Русия радикално да промени отношенията си с Турция, залагайки на изграждането на практически приятелски отношения с нея, което Ердоган използва многократно в ущърб на собствените ни национални интереси.

в) Третата стъпка в демонстративно оплюване на Русия направиха малките братя в проекта за изграждане на АЕЦ Белене. Отказът от сътрудничество беше реализиран изцяло в рамките на стратегията на Брюксел и Вашингтон за максимално сдържане на Русия и в ущърб на собствената им българска икономика.

г) През 2004 г. България се присъедини към НАТО. Тоест тя влезе в „демократичното семейство на европейските народи“, чиято цел е унищожаването на Русия и избиването на колкото се може повече руски хора, което последните събития в Украйна превърнаха в неопровержим факт.

г) България е една от страните, които с особена ловкост се присъединиха към всички санкции на своите брюкселски и задгранични господари. Особено показателен беше демаршът, когато тази страна отказа самолетът с нашия министър Лавров да лети за Сърбия.

Така е съвсем очевидно, че е дошъл моментът да се поправи “българската грешка” на другаря Сталин. Предлагам, както в случая с Казахстан, Украйна и Закавказието, да се приеме решение на заинтересованите страни под условното наименование „Конференция за България“ между Русия, Турция и Сърбия:

а) Част от България отива към Сърбия.

б) Черноморското крайбрежие и коридорите към Сърбия и Гърция отиват към Русия.

в) Турция получава останалото.

 

*****

От опита с България вече е ясно, че трябва да се „унищожи” нацисткото образувание, наречено Украйна. Думата унищожавам тук е дадена от мен в кавички, за да подчертая, че на унищожение подлежи именно държавността на русофобското географско недоразумение.

В края на бележката искам да припомня едно показателно събитие, случило се преди време. Всяка година Русия внася резолюция в ООН за предотвратяване на прославянето на фашизма и нацизма. По традиция двете гнезда на оси на световния нацизъм винаги са гласували против нашата резолюция: Съединените щати и Украйна. Но тази година няколко страни показаха истинското си лице: към нацистите от Съединените щати и киевската банда на Бандера се присъединиха Германия, Австрия, Италия.

Затова не трябва повече да повтаряме „българската грешка” на другаря Сталин: всички тези нацистки държави трябва да бъдат унищожени. Защото, ако ние не ги унищожим, те ще ни унищожат!

„Защо ни е нужен такъв свят, ако там я няма Русия?“

 

 

 

  

soma 

   gwhyjk

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n