Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Неприличната песничка по адрес на Ленчето като отмъщение на журналистите от Клуб 4000

kartliИлиян ВАСИЛЕВ

Карбовски издаде прегрешението на Лена Бориславова, възбудило нежните души и чувствителност на техния кръг от "безвъзмездни приятели на Путин" - Слави, Волгин и прочие. Това че, четейки сводките на ДАНС, тя е споделила с обществото "тайната", че медии и журналисти у нас са на редовна дажба от 4К месечно с произход кремълски източници. Това ги разстроило много и им причинило стрес. Пиша този

коментар, защото нещата ще влязат в съдебна фаза и тази работа с 4К ще бъде основната им защита. В такъв случай народът казва: "сам се издаде". Лена не можеше да каже конкретни имена, защото щеше да наруши закона, но с реакциите си срещу нея, тези "юнаци" разкриха "огневите" си позиции.

Мога да допълня, че ДАНС не само има разработка по темата и конкретните имена, но и конкретни данни за каналите, през които тези пари постъпват и се разпределят - но не ги разкрива /засега/, защото отгоре Румен Радев не дава.

Един жокер от мен - основният играч от страна на Кремъл в тази схема е Россотрудничество. Кой беше негов шеф преди да дойде посланик в България? Елеонора Митрофанова. Тя и до ден днешен контролира мрежите от медийни агенти на Кремъл в Югоизточна Европа, да не говорим за България. И това бе достатъчна "намеса във вътрешните работи" на България, която да квалифицира действията ѝ като "несъвместими с дипломатическия ѝ статут" и да бъде обявена най-после за персона нон грата… Но отново един добър чичко не позволява.

 

---------------------------------

Заглавието е от редакцията

 

  

soma 

   gwhyjk

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n