Гласът на България

Национален новинарски портал

Споделете ме

Нова книга е събрала древни и съвременни загадки от България и целия свят

carГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Излезе от печат книгата „Царичина и още 13 световни мистерии“. Това е сборник от 14 документални истории, разказани в духа на сензационното четиво, без от това да пострада историческата истина. Всички те са публикувани в съботните броеве на вестник „Труд“ и във в-к „168 часа“ през последните години, привличайки интереса на

многохилядна читателска аудитория. Като историята за Царичина влезе в Топ 25 на най-четените текстове в електронното издание на „Труд“ за 2014. Поради интереса към темата, за начало на ръкописа е поставена една художествено-документална възстановка на случая с Царичинската дупка.

Таргетната група, към която е адресирана новата книга на Петър Марчев е доволно широка – това са любителите на документално верните, но изненадващи и дразнещи любопитството четива, каквито сме всички ние. Ето и част от темите, представени в книгата от 110 страници и цена 9,99 лева:

. Извънземните отдавна са тук . Принцеса Анастасия и царевич Алексей наистина са живели в България . Атон, истории за хора и ангели . Руски супер-сондаж стигнал преддверието на Ада . Демоните на Ленин . Чудото с възкресението на Клавдия Устюжанина през 1964 . Окаменялата Зоя от град Куйбишев през 1956 . По следите на изчезналия кивот .

Петър Марчев е автор на 10 книги с белетристика, поезия и публицистика, които са отличавани с наши и международни награди. Най-новата му книга „Царичина и още 13 световни мистерии“ вече е в борсата на дистрибутора „БГ книга“, може да се намери в книжарниците на „Сиела“ и други разпространители. 

Но ако книгата все още не е стигнала до вашия град, пишете на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и ще я получите по пощата на цена от 11 лв.

 

 

   

   

 

 

 

sa

12659614 1036633103064017 1199327596 n