Гласът на България

Национален новинарски портал

Споделете ме

Новинарският портал „Гласът на България“ има потенциала да свърже всеки търговец с едни от най-платежоспособните бъдещи клиенти

jdfhghГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

 Една от първите в света рекламни кампании е замислена и реализирана в царска Русия. Зад нея стои нов играч на пазара за алкохол. В едни от най-популярните локали в Москва започват да се появяват шумни скандалджийски компании, които търсят определена марка водка. След като сервитьорът им каже, че въпросната водка не се предлага все още в тяхното заведение, компанията прави шумен

скандал, свързан с трошене на чаши, бутилки и мебелировка. Московските вестници не закъсняват да отразят „епидемията“ от скандали. И така, само за няколко месеца търсенето на водка „Смирновъ“ се удвоява!

Успехът на Пьотр Смирнов се дължи на нещо много важно – познаването на човешката природа, на чувствата, страстите и страховете на хората. Но и на помощта на тогавашните медии. За една година Смирнов превръща своята евтина и качествена напитка в нещо модно, почти задължително, и в същото време доходоносно. Към края на 1872 г. във фабриката му работят вече 63 души, които произвеждат по 100 000 ведра алкохол, от които той печели по 600 000 рубли годишно (около 7 милиона долара днес).

Почти същата е и историята на всеки успех: предприемчивост, качество на продукта и помощ от медиите.

 

Ако искате Вие да сте утрешният Смирноф,

ние сме готови да поемем подадената ни ръка

 

jadfj

 

Портал „Гласът на България” е един стратегически замислен и старателно подготвен медиен проект, стартирал през 2014 година, който за кратко време успя да достигне и изпревари по популярност много утвърдени медии. Публикуваните критични и злободневни, но обективни журналистически текстове, както и изнасянето на старателно укривани от официалната историография факти за българската история, интервютата с едни от най-популярните и стойностни в национален мащаб личности, както и жанровото разнообразие са едни от факторите за този успех. Посещенията в портала нарастват в геометрична прогресия и достигат десетки хиляди месечно. 

Специална таргетна група са жителите на Казанлък, Стара Загора и областта.

А също и българите, живеещи в чужбина.

Наскоро създадохме свой профил в Google Analytics и вече можем да следим в реално време броя и характеристиките на нашата предана многохилядна читателска аудитория. Естествено, най-многобройната част от тях живеят в Родината, следвани от българите в САЩ.

Това е най-многобройната част от нашата аудитория.

После идва ред на българите от Германия, Обединеното кралство, Испания, Франция, Канада, Италия, Кипър, Ирландия, ЮАР. А също така и от Северна Македония, Обединените арабски емирства, Чехия, Гърция, Финландия, Холандия, Турция, Австрия, Украйна, Сърбия, Полша, Румъния, Швеция, Босна и Херцеговина, Дания, Норвегия, Швейцария, Израел, Белгия, Русия, Япония, Унгария, Китай, Казахстан. Имаме верни читатели и в Австралия, Мароко, Доминиканската република, Гана, Бразилия, Черна гора, Аржентина, Мексико, Индонезия, Тунис. Нашите послания стигат и до Антилските острови и Хавай, а също и до българските моряци, плаващи със своите кораби в световния океан…

 

kjlhasdg

 

РЕКЛАМНА ТАРИФА

 

1. Малък статичен банер /на колоната вдясно/ за срок от един месец - 60 лв.; при авансово плащане за 3 месеца – 160; за 6 месеца – 330; за 12 месеца – 660 лв. 

2.  Голям статичен банер – долу на страницата - за един месец – 80 лв.; при авансово плащане за 3 месеца – 220; за 6 месеца – 440; за 12 месеца – 800 лв. 

Всеки рекламен банер може да бъде свързан с линк към фирмения сайт на рекламодателя /или към негова ФБ-страница/.

3.  Публикуване на готови рекламни съобщения, статии и снимки, изготвени от рекламодателя. Еднократна публикация в секцията „Дайджест” /при националните и международните новини/ - 60 лв.

 

ЗАБЕЛЕЖКА: При сключване на рекламен договор над 1000 лв. се ползва отстъпка от общата сума в размер на 10 %.

 

 

                                            yku                                    За „Гласът на България”

                                                                                       

Петър МАРЧЕВ

                                                                                       тел. 087 62 67 100

                                                                               Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

 

 

P. S.    Новина от последния час! Предстои подписване на договор между портал „Гласът на България“ и рекламна асоциация, покриваща територията на Източна Европа. Тогава рекламната ни оферта ще бъде кардинално различна.

Така че - побързайте!

Наши читатели са едни от най-платежоспособните българи, живеещи в Новия свят и Западна Европа!

 

 

  

 

   

   gwhyjk

12659614 1036633103064017 1199327596 n