Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Издирваният братовчед Миялков се появи, наистина не е изневерил на стила си

midГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Издирваният под дърво и камък Сашо Миялков се намери. Той сам се явил в Прокуратурата, където съобщил, че през вчерашния ден е бил в домашна изолация поради здравословни причини. Той се извинил на македонските граждани, премиера и правителството и всички останали институции поради неприятностите, които е причинил. „Аз си спазвам обещанията, не ги погазвам. Един ден бях в изолация и вижте какво стана”, каза Миялков пред местната телевизия ТВ 24.

Първият братовчед на Груевски ръководи еднолично контраразузнаването от 29. август 2006 г. до 12. май 2015 година. Той се счита и за един от най-богатите хора в страната. След два дни, на 26. февруари, се очаква да бъде произнесена окончателната присъда срещу Миялков по делото “Таргет - Твърдина” за масовото незаконно подслушване в страната по време на управлението на Никола Груевски. По това дело Миялков може да получи ефективна присъда от 13 години затвор.

По време на следствието Миялков неколкократно заяви, че не е в негов стил да бяга. Затова изчезването му роди доста каламбури, че е изневерил на стила си. Включително и в нашата медия. Но ние имаме сила да признаем грешката си.

Саше, извинявай! Мъжкар си и си човек със стил!

 

   

   

 

 

 

sa

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n