Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Ваня Запрянова, Росен Дончев и Кирил Кацаров ще покажат своите лица като творци

vaГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Казанлъчани знаят, че зад Арт-галерия "Ателието" стоят усилията на едно артистично семейство. В навечерието на астрономическото лято тримата художници ще зарадват с три

свои изяви публиката от Града на розите. В които всеки член на семейството ще представи своята посока в изкуството.

Художничката Ваня Запрянова, която е ръководител на школата по изобразително изкуство „Арт линия“, ще покаже дейността на школата си в открит урок, наречен Открито ателие. Освен това, малките художници ще покажат своите постижения в обща изложба. И двете събития са насрочени в Алиолувата къща на 20 юни от 15:00 и 18:00 ч.

На следващия ден синът Кирил Кацаров ще покаже своята първа самостоятелна изложба, озаглавена "Портфолио", в Музея на фотографията и съвременните визуални изкуства. Всъщност, показаните творби са част от портфолиото на младия художник, с което той ще кандидатства в университета по дизайн в Айндховен. В изложбата Кирил ще покаже фотография, колаж и дизайн. Вернисажът е насрочен за 18:00 часа.

Същата вечер, но от 20:00 часа, живописецът Росен Дончев ще представи за първи път своята идея „Образи“ в живописна изложба в двора на Алиолувата къща. Семейното артистично предизвикателство се случва с подкрепата на Театър „Любомир Кабакчиев“ и Музея на фотографията.

Добре сте дошли!

 

 

   Fluida

   Lema BG

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>16°C
Предимно ясно
Температура: 16°C
Усеща се като: 16°C
Вятър: север
Сила: слаб, 4.2 m/s

Времето със sinoptik.bg