Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Младоженците Надя и Христо демонстрираха изискан вкус, обричайки се един на друг сред лукса на шато „Мидалидаре“

nadqГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Двама предприемчиви и успели млади казанлъчани – Надежда Димитрова и Христо Георгиев – поканиха на 21. юни близки и приятели, за да споделят тяхното щастие. Сред изискания лукс на комплекс „Мидалидаре“, разположен сред красивия

ландшафт на Чирпанска България, двамата младоженци се обрекоха във вечна вярност пред гражданските власти и пред Бога. Църковното тайнство венчание бе отслужено от отец Иван Иванов, архиерейски наместник на Чирпанска духовна околия, в красивия параклис на комплекса.

След венчавката гостите на тържеството, сред които имаше и такива звезди като пианиста-виртуоз проф. Ростислав Йовчев, имаха възможност да поздравят младоженците и да си направят снимки за спомен. Това се случи по време на коктейл сред чудесната зелена морава около изящната мраморна беседка.

Но същинското сватбено парти се състоя в двора на шато „Мидалидаре естейт“, което като всеки истински замък е обвеяно с митове и легенди. Под стъкления покрив на специалния павилион започна сватбеното веселие, което мина под знака на взаимната обич между младоженци, родители и гости. Но в „черешката на тортата“ се превърна появата на Васил Найденов – изненада, старателно укривана от младите. Мега-звездата на българския поп, в компанията на легендарния кийбордист от ФСБ Константин Цеков, изнесе забележителен концерт, който върна гостите на тържеството в златната епоха на българския шлагер.

Информация на ухо – булката Надя Димитрова е шеф в българския филиал на известен френски химически концерн, а младоженецът Христо Георгиев се занимава с международни превози. Портал „Гласът на България“ също поздравява младоженците и техните родители, пожелавайки им да бъдат много щастливи заедно!

 

 

  

 

   Lema BG

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>13°C
Предимно слънчево
Температура: 13°C
Усеща се като: 13°C
Вятър: северозапад
Сила: слаб, 5.4 m/s

Времето със sinoptik.bg