Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Училището се сдоби с интерактивен кабинет по туризъм и учебна кухня

antГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

В Професионалната гимназия по лека промишленост и туризъм преподаватели и ученици се поздравиха с нови придобивки - интерактивен кабинет по туризъм и учебна кухня. В деня на свети Наум Охридски, най-младият сред учениците на Светите братя Кирил и Методий, казанлъшки свещеници осветиха новите начинания на гимназията.

Директорът на гимназията Антони Илиев приветства многото гости и отбеляза, че новите две учебни помещения са само част от поредицата подобрения, извършени в учебното заведение през последните години.

„Нашата гимназия вече е сред четирите иновативни училища в Казанлък, заедно със СУ „Екзарх Антим I“, ПХГ „Свети свети Кирил и Методий“ и ОУ „Кулата“, отбеляза Илиев.

Висока оценка за направеното изказаха казанлъшкият кмет и началникът на РУО - Стара Загора. Гостите имаха възможност да се запознаят със съвсем новата интерактивна обучителна разработка за различните туристически обекти, изработена съвместно с Исторически музей „Искра“ и да разгледат модерната учебна кухня, която ще подготвя бъдещите кадри за ресторантьорския бизнес.

 

 

  

 

   Lema BG

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>6°C
Предимно облачно
Температура: 6°C
Усеща се като: 3°C
Вятър: север
Сила: слаб, 4.4 m/s

Времето със sinoptik.bg