Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

На турнирите в Несебър и Варна те завоюваха пълен комплект медали

tanГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

В Несебър се проведе Открит национален турнир по спортни танци за купа „Несебър“, организиран от БФСТ, Община Несебър и КСТ "Несебър". КСТ „Роза” при ОДК „Св. Иван Рилски” участва с четири танцови двойки,

които се представиха отлично. В Клас 18А+А – латина, Пламен Божев и Йоана Велева станаха втори и се окичиха със сребърните медали. Класирането им в този турнир им даде възможност да преминат в най-високия състезателен Клас М. При младежите над 19 години Стоян Петров и Елис Табакова се класираха на трето място. Също с трето място е и двойката от Клас 15С – Кирил Димов и Любов Нешева. Никола Христов и Катрин Петрова станаха пети на финал, в същия състезателен клас.

На следващия ден във Варна се проведе Открит турнир по спортни танци за купа „Кристал“ - с международно участие. В Клас 15С Кирил Димов и Любов Нешева станаха първи и се окичиха със златото. Това класиране им даде възможност да преминат в по-горен състезателен Клас В.

Отново в Клас 15С двойката Никола Христов и Катрин Петрова зае трето място и се окичи с бронза. На състезателите от КСТ „Роза” им предстои последното изпитание за тази година - Държавно първенство по възраст в Панагюрище, организирано от БФСТ, от което очакваме да се върнат с поредните завоювани отличия.

 

   Lema BG

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>8°C
Слънчево
Температура: 8°C
Усеща се като: 8°C
Вятър: юг
Сила: тих, 0.8 m/s

Времето със sinoptik.bg