Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Даниела Драгиева се завърна успешно в родния си град, благодарение на всички, които бяха съпричастни

ckГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Учителката от ОУ "Чудомир" Даниела Драгиева се завърна успешно в родния си град, благодарение помощта на всички, които бяха съпричастни в този труден за нея и

семейството ѝ момент. Близките на Даниела благодарят на всички, които помогнаха. На първо място на г-жа Севданска - директор на ОУ "Чудомир", на нейните колеги от училището, на бивши и настоящи нейни ученици и на техните родители! Искрена благодарност и на всички директори, учители и служители от училищата и детските градини в общината,

Поклон пред всички, които помогнаха - на тези, които я познават, както и на тези, които не я познават! Специални благодарности на на синдикатите и на училищния инспекторат!управителя на МБАЛ "Д-р Христо Стамболски" - д-р Кети Маналова и на лекарските екипи, които се грижат за нея с изключителен професионализъм и чисто човешка съпричастност!

Благодарност на всички нейни колеги, приятели, съседи и на техните семейства, които помогнаха със средства, с добра дума и с подкрепа!

Искрени благодарности и за учениците и техните родители от целият град, които се включиха в кампанията!

Семейството на Даниела изразява своите благодарности на Иван Бонев и Гергана Христова, както и на целия им клас, които бяха от първите ѝ ученици, които разпространиха новината за нейната нужда!

Благодарим на всички медии, които отразиха тази лична трагедия, както и на ОББ за оказаната съпричастност!

Даниела Драгиева в момента е добре, предвид нейното състояние, което всъщност не е леко. Тя се бори с усложненията, за това и дарителската кампания продължава. Най-важното сега е, че тя вече е в родния си град. От началото на кампанията до 18. септември бяха събрани близо 16 хиляди лева. За транспортирането на Даниела Драгиева до Казанлък е използвана специализирана линейка, за която са изплатени 7 хиляди лева от постъпилите дарения.

Очаква се в следващите дни към дарителската сметка да постъпят всички суми от дарителските кутии, пръснати както в учебни заведения на територията на община Казанлък, така и в съседните населени места. Такива кутии е поставила и Общинска библиотека "Искра", за което също им благодарим.

Благодарност изказваме и на колектива на Общински театър "Любомир Кабакчиев" и на неговия директор Димитър Кабаков, които като институция решиха за премиерата си да призоват, че вместо цветя ще се радват на събрани средства пуснати в благотворителната кутия след премиерата на техния спектакъл в Алиолувата къща.

 Даниела Иванова Драгиева е родена на 1 октомври 1964. Тя е начален учител в ОУ "Чудомир" с над 25 години стаж и класен ръководител на няколко поколения ученици.

Дарителската сметка в помощ на Даниела Драгиева е в Обединена българска банка /ОББ АД/ на името на нейния брат Руси Иванов Драгиев:

Банка: Обединена българска банка
IBAN: BG81UBBS80021086604440
BIC: UBBSBGSF

Титуляр: Руси Иванов Драгиев

 

 

   Fluida

   Lema BG


 

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>17°C
Предимно слънчево
Температура: 17°C
Усеща се като: 17°C
Вятър: юг
Сила: тих, 1.0 m/s

Времето със sinoptik.bg