Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Излъчвате много сила и много енергия, много усмивки и много воля за промяна!

sto

Поздравявам партийната организация и председателя ѝ Румяна Друмева! Проявихте много мъдрост, много такт, вярност и преданост към принципите и идеите на БСП, за да бъде днес казанлъшката организация това и да привлечете толкова много хора да дойдат

смело тук заедно с нас.

Поздравявам ви за всичко онова, което направихте като опозиция през тези години управление на ГЕРБ и искам да изтъкна едно – дълбок поклон, за това че спасихте Равда!

Това показва отношение към общинската политика и знам, че ще продължите така. Днес съм тук, за да подкрепя кандидата за кмет Стоян Петров – морски офицер – капитан III ранг.

Човек, никога не докосвал се до обществени поръчки. Чист, почтен професионалист, отдаден на вас, обичащ града и съгражданите си.

Тези думи съм произнасяла през 2016 г за един друг човек. За президента Румен Радев!

Предлагаме човек и като образование и като живот, отдадени на честа, достойнството и запазване на интересите на България!

Пожелавам изборния резултат на Стоян Петров да е като на Румен Радев.

Подкрепям и листата, която изключително мъдро сте подредили – с опитни хора партийци, опитни представители на гражданската квота, средната възраст на листата е 39 години -това е един от резултатите в промяна на партията. Имаме 500 млади хора, участници в листите в цялата страна.

Поздравявам ви, че не бяхте ревниви, че не се затворихте и не се капсулирахте, че се отворихте за младото поколение политици, на което трябва да дадем бъдеще, да бъдем до тях и да ги готвим да управляват Казанлък и България.

Кандидатите за кметовете са също един изключителен отбор!

Тези хора ще правят политика за Казанлък и за вас с умна, конкретна, човешка и възможна програма. Ориентирана е към икономика, социален Казанлък, грижа за деца с безплатни детски градини, с гаранционни фондове за подпомагане на младите с обучения за задържането им в града, за възрастните хора, за здравеопазване.

Община Казанлък се управлява задкулисно. Правят се ремонти на ремонтите, не се прави социална политика, а има възможност и потенциал за промяна.

Хората изпитват страх, да мислят различно, да критикуват властта. Страх дори да дойдат днес тук при нас.

Голямо предизвикателство е да освободим хората от игото на страха. Не на страха, да на свободата!

Пожелавам победа на 27 октомври!

kor

За първи път след повече от 10 години лидер на БСП посети Казанлък на голямо събитие. Председателят на левицата Корнелия Нинова участва в препълнена зала на събрание-концерт в подкрепа на кандидата за кмет инж. Стоян Петров, кандидатите за общински съветници и кметове по населени места, издигнати от „БСП за България“.

------------------------------------------------------

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

   Fluida

   Lema BG

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>28°C
Предимно слънчево
Температура: 28°C
Усеща се като: 29°C
Вятър: север
Сила: лек полъх, 3.3 m/s

Времето със sinoptik.bg