Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Букет от медали за клуб „Роза” от турнирите в Града на сините камъни

danГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

На 12. и 13. октомври в спортна зала „Васил Левски” в Сливен се проведоха национални турнири по спортни танци, купа „Сливен” и купа „Туида”. КСТ „Роза” при ОДК „Св. Иван Рилски”

участва с шест танцови двойки и се завърна с букет от медали и шампионско класиране. Двойката Стоян Петров и Елис Табакова, които се състезаваха при младежите над 19 г. – стандартни танци, се окичиха със злато и през двата дни, на купа „Сливен” и на купа „Туида”. Пламен Божев и Йоана Велева станаха първи в турнира за купа „Сливен”, при младежите над 19 г. – латина. В Клас А – стандарт, Никсън Цветанов и Александра Дечева станаха първи и се окичиха със златото. Те се класираха на второ място в турнирите за купа „Сливен” и купа „Туида”. В Клас А – латина, двойката Николай Ламбов и Габриела Инджова станаха сребърни медалисти. Те са втори и в турнира за купа „Токуда”. В Клас 15С, Никола Христов и Катрин Петрова също станаха втори и събраха достатъчно точки за да преминат в по-горен клас – В. Дебютното участие на двойката Стелиан Владев и Нона Ангелова в Клас 15 D бе увенчано с първо място. Те станаха втори в турнира за купа „Туида”.

При най-малките в турнира „Изгряващи звезди”, двойката Александър Неделчев и Александра Кръстева завоюва четири златни и три сребърни медала за латина и стандарт. Отличното представяне на всички танцови двойки донесе на клуб „Роза” първо място в отборното класиране.

 

   Fluida

   Lema BG

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>32°C
Предимно слънчево
Температура: 32°C
Усеща се като: 32°C
Вятър: север
Сила: умерен, 7.0 m/s

Времето със sinoptik.bg