Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Новият член на кметския екип е шеф на общинската структура на ДПС

amГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Новият заместник-кмет в Община Казанлък Ахмед Мехмед бе приветстван днес на оперативка на кмета Галина Стоянова. Тя пожела на новия колега да направи по-пряк

контакта с ресорите, за които ще отговаря и успешни резултати. Неговият ресор като заместник-кмет ще включва здравеопазване, социални дейности и спорт.

Новият ресор ще включва и организация и контрол върху здравните търговски дружества МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“ и ДКЦ „Поликлиника“ - Казанлък, училищното и детското здравеопазване, социалните дейности в домовете за стари хора, ЦНСТ и защитените жилища, социалните услуги и програми за лични помощи и спортните клубове. Промените се налагат предвид приетите и вече влезли в сила нови закони в сферата на социалната политика на държавата и произтичащите от тях нови ангажименти на общините.

Новият заместник-кмет е познат сред обществеността като професионалист с опит в частния и публичния сектор, два мандата общински съветник в Общински съвет – Казанлък. Въпреки новите отговорности, числеността на Общинска администрация в Казанлък от 145 щатни бройки се запазва.

 

  

 

   Lema BG

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>5°C
Променлива облачност
Температура: 5°C
Усеща се като: 5°C
Вятър: север
Сила: тих, 0.9 m/s

Времето със sinoptik.bg