Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

За целта е създаден специален сайт, където ще може да се гласува

ewfГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Конкурсът за избор на Царица Роза 2020 ще се проведе за първи път онлайн, в нарочно създадения за целта сайт https://queenrose.eu: отворете уеб браузъра (web browser), в полето на адрес бара изпишете queenroze.eu. Сайтът ще заработи всеки момент. Новият формат на провеждане се налага във връзка с предприетите мерки за ограничаване на разпространението на Covid-19 в страната. За първи път гласът от всеки вот ще бъде

зачетен онлайн чрез личен имейл, а за стриктното спазване на регламента и отчитане на резултатите ще следи жури със Заповед на Кмета.

 В периода 11 май – 1 юни 2020 година гласуването ще се осъществява единствено чрез регистриран e-mail:

* влезте в сайта https://queenrose>.eu ;

* Кликнете на „ПРЕТЕНДЕНТКИ”;

* Изберете Вашата претендентка;

* Кликнете на появилата се икона „сърце”;

* Изпишете Вашия e-mail;

* Потвърдете във Вашия e-mail гласуването;

Всички красиви и смели абитуриентки – претендентки за престижната титла в Казанлък ще трябва да попълнят Декларация за информирано съгласие, приложена тук и публикувана в сайта https://queenrose.eu. Даваме път на тяхното въображение и най-свежите идеи за перфектно представяне във виртуалното пространство като следващата владетелка на Долината на розите и на тракийските царе.

Онлайн конкурсът ще се проведе в сайта https://queenrose.eu от 11. май до сутринта на 1. юни 2020 година. Тогава ще бъдат обявени Царица Роза 2020 и нейните подгласнички, а на 5. юни ще се състои и официалната церемония по коронясване на Царица Роза 2020.

 

   

   Lema BG

lloonnm

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>8°C
Облачно
Температура: 8°C
Усеща се като: 5°C
Вятър: юг
Сила: слаб, 4.6 m/s

Времето със sinoptik.bg