Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Волейболните шампионати у нас продължават през новата година

volГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Волейболните шампионати у нас след 1. януари 2021 година продължават. След принудителната пауза за много от клубовете, мачовете при мъжете и жените ще продължат да се играят, макар и без публика. Някои от подрастващите спортисти в България все пак ще могат да възобновят тренировките и състезанията. Това стана ясно след изменение в настоящата заповед за противоепидемичните мерки. Забраната

за спортна дейност на състезатели под 18-годишна възраст остава в сила, но в нея бе оставена „вратичка“, която разрешава на голяма част от тях да продължат да се занимават със спорт в периода на ограниченията. Ето какво пише в частта от заповедта, касаеща спорта: "Преустановява се провеждането на спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер при колективните спортове за лица под 18-годишна възраст. Изключение се допуска само за картотекирани спортисти към спортните федерации. Спортните състезания за всички възрастови групи се провеждат без публика.“ Както се и очакваше, срокът на временните противоепидемични мерки, бе удължен до 31 януари 2021 г.

Да припомним, че волейболните пантери от Града на розите зимуват на върха на класирането, след впечатляваща серия от 4 победи в 4 мача. Техните преследвачи са на цели 5 точки след казанлъчанки. Така че, златните медали са единствената цел пред тях.

 

 

   Fluida

   Lema BG

lloonnm

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>1°C
Облачно
Температура: 1°C
Усеща се като: 1°C
Вятър: северозапад
Сила: тих, 1.3 m/s

Времето със sinoptik.bg