Гласът на България

Национален новинарски портал

 

 

 uubb

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Митко, Павлина и Георги, водени от своя рок-гуру Марин Петков, дебютираха на голяма сцена

kivdГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

След принудителната ковид-пауза миналата година, фестивалът за българска рок музика „We are going to Мъглиж” разлюля Балкана в края на август. Сред 10-те метъл-банди бяха и такива легенди като КОНТРОЛ, GWENDYDD и CATORGA. Специални участници в 8-то издание на феста бяха и четирима ентусиазирани рокаджии от Казанлък. Рок-групата от младежи към Дневния център за пълнолетни

„Работилница за мечти“ в Казанлък направи своя музикален прощъпулник с авторската песен „Подай ръка“ на техния трудотерапевт Марин Петков. С изпълнението на Митко, Павлина и Георги, плюс Марин на китарата, бе открита втората фестивална вечер. Със своето емоционално парче казанлъшката банда докосна душите на публиката, изтръгвайки бурни аплодисменти и сълзи от емоции. По традиция форумът, събиращ млади и легендарни рок-изпълнители от страната, се провежда в местността „Равня“ над Мъглиж. Тазгодишното издание привлече няколкохилядна публика. Организатори на проявата са Данчо и Иво, с помощта на спонсори и медии.

За участието си младежите от Дневния център се бяха пременили с тематично облекло, което впечатли техните фенове. Песента „Подай ръка“ е създадена специално за фестивалното участие, като авторски продукт на стария рок-динозавър Марин Петков, който е майстор на китарата. Бек подкрепата бе от слънчевия Митко Мараджиев, а текста младежите са научили за по-малко от месец. След успешния си дебют, бандата е въодушевена да се представи догодина на Мъглиж рок феста с цял рецитал.

 

fffdfh

 

   kdjfsj

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>17°C
Предимно слънчево
Температура: 17°C
Усеща се като: 17°C
Вятър: север
Сила: безветрие, 0.0 m/s

Времето със sinoptik.bg