Гласът на България

Национален новинарски портал

 

 

 gg

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Може да посетите юбилейната изложба на възпитаниците на Ваня Запрянова

modeГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

С четири международни награди започна новата 20. юбилейна творческа година за школа „Арт линия“. Журитата на Световния конкурс "Малък зограф" и международния конкурс за детска рисунка "Децата рисуват морето, цветята, света" отредиха призови отличия и за възпитаниците на Ваня Запрянова: бронзов медал за Йоанна Теодосиева, Весела Дончева е с второ място, Никол Начева е трета, а

Християна Димитрова е отличена с поощрителна награда. Новите, завоювани с талант, труд и постоянство призове потвърждават резултатите от творческата работа на школа „Арт линия“ като продукт на екипна работа и иновационен обучителен процес.

„Винаги съм казвала на децата, които печелят индивидуални награди, че наградата не е само тяхна, тази награда е за цялата школа. – споделя Ваня Запрянова. - А на тези деца, които не са отличени им казвам: "Не тъгувайте, че в този конкурс нямате награда. Успехът е във всеки от вас и времето ще го покаже."

По повод своя 20-годишен юбилей школа „Арт линия“ подреди изложба в зала „Иван Милев“ на Инфоцентъра. Пъстрата експозиция все още може да се разгледа. Ако решите да си купите някоя от талантливите детски рисунки, средствата ще бъдат използвани за издаването на весела книжка с цветни илюстрации на децата от школата.

 

 

   

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък



Времето със sinoptik.bg