Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Ако имате проблем с вашето оръжие, обадете се на Никола Николов

oruswГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Никола Николов. За казанлъшките ловци и риболовци това име значи много – защото г-н Николов бе секретар на казанлъшкото Ловно-рибарско дружество в продължение на близо 30 години. Завършил е Лесо-техническия институт. Самият той е запален риболовец, участвал е в цели 5 /пет/ световни първенства по улов на пъстърва. Но от 2008-ма е регистрирал своя лицензирана оръжейна работилница и вече 14 години

се занимава с оръжия. Всякакви. Най-вече с ловни пушки и автомати, тъй като при него се правят задължителните прегледи на този тип оръжия. Освен това, той дезактивира старинни, бойни и ловни пушки, които могат да се използват като интериорна декорация за домашни механи.

Новият момент е, че го търсят за оръжеен реквизит и от игрални кинопродукции, като последният пример са снимките на филма „Апокалипсис до поискване“, в който „злодеите“ използваха ей-тази мощна пушка-помпа /на снимката/.

Разбира се, като чуят думата „оръжие“, доста бандити също наострят уши. Г-н Николов разказва случаи, когато съмнителни елементи са опитвали да го вкарат в своя съмнителен незаконен „бизнес“. „Публично го заявявам, че подобни незаконни „далавери“ при мен не минават“, категоричен е оръжейният специалист.

Къде може да го откриете ли? Лицензираната оръжейна работилница е на адрес ул. „Цар Иван Шишман“ 17. И по-точно – в гаражите южно от училище „Екзарх Антим I“. Всеки работен ден, от 9:30 до 14:30 часа. Освен квалифицирана услуга, ще имате и удоволствието от срещата с един вежлив и добронамерен човек, каквито вече са рядкост. А ако не бързате, ще ви почерпи и едно истинско кафе, сварено на газовия котлон…

Телефон за връзка 0888 228 144

 

 

  

 

   

   gwhyjk

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в КазанлъкВремето със sinoptik.bg