Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

До 1. юни правителството на САЩ ще публикува засекретен доскоро доклад

vdsГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

САЩ имат доказателства за НЛО, които преминават звуковата бариера и правят невъзможни маневри с неизвестни за човечеството технологии, заяви бившият директор на Националното разузнаване Джон Ратклийф, цитиран от изданието на българската общност в Щатите bg-voice.com. Разкритията засилиха вълнението от предстоящ доклад, който подробно описва наблюдението на правителството на САЩ.

Джон Ратклийф, който беше директор на Националното разузнаване по времето на Доналд Тръмп заяви, че много от „инцидентите“ още нямат обяснение. Директорът на националното разузнаване на САЩ координира дейностите на 17 американски разузнавателни служби, включително ЦРУ и ФБР (контраразузнаване), както и специализираните разузнавателни отдели на Държавния департамент, Пентагона, Министерството на финансите, Министерството на енергетиката и други агенции.

„Много повече неща са забелязани, отколкото се обявява публично“, каза Ратклийф пред Fox News. „Някои от тях са разсекретени. И когато говорим за наблюдения, ние говорим за обекти, които са засечени от военноморските сили или пилотите на ВВС, или са направени сателитни снимки, които участват в трудни за обяснение ситуации“.

„Когато говорим за наблюдения, ще ви кажа, че не става дума само за сателити или някаква колекция от разузнавателни данни. Работим с много сензори, които улавят тези неща, а някои от тях са необясними феномени и всъщност имаме много повече данни, отколкото се съобщават публично“. Това подчертава висшият щатски разузнавач.

През декември на правителството беше даден срок от 180 дни да разкрие какво знае, което означава, че докладът трябва да бъде публикуван преди 1. юни. Ратклийф каза, че се е надявал констатациите, направени по негово време, да бъдат публикувани преди да напусне поста си на 20. януари. „Не успяхме да го приведем достатъчно бързо в некласифициран формат“, признава той.

Миналата година Доналд Тръмп подписа закон, с който упълномощи разузнаването да съобщи за „неидентифицирани въздушни явления“. Докладът, изготвен от Пентагона и разузнавателните агенции трябва да покаже всички заплахи, породени от неидентифицирани въздушни явления и дали те могат да бъдат смятани за действия на противници на страната.

„Понякога се чудим дали нашите противници разполагат с технологии, които са малко по-напред, отколкото сме си представяли. Но понякога има неща, които не могат да се обяснят“. Американското Министерство на отбраната обяви през септември създаването на Работна група за неидентифицирани въздушни явления.

Миналата година бяха публикувани видеоклипове от военноморските сили чрез Закона за свободата на информацията, които показват, че НЛО се движат с невероятна скорост и извършват привидно невъзможни въздушни маневри. Един от видеоклиповете е заснет през ноември 2004 г., другите два са заснети през януари 2015 г. Трите видеоклипа са с кодово име „FLIR1“, „Gimbal“ и „GoFast“.

За тези, които се интересуват от темата, е важна и гледната точка на Православната църква. Според църковното учение, така наречените НЛО-феномени, не са прояви на чуждопланетни цивилизации. По-скоро зад тях стоят демонични сили, т. нар. „паднали ангели“. Според Библията, Бог първо сътворява невидимия свят – това са Ангелските чинове. Те са личностни същества, създадени с цел да служат на Бога и да помагат на човеците. Но след бунта на ангела Денница /Луцифер/, който увлича със себе си и милиони други ангели, те биват низвергнати от Бога и прогонени от Небесата. Тези „поднебесни духове на злобата“ са сътворени с огромни възможности; само един от тях би могъл да премести от орбитата ѝ планетата Земя, ако Бог позволи това. Така че, за тези тъмни сили, които са избрали да служат на злото, не е проблем да имитират свръхскоростни движещи се обекти, кацане на летящи чинии и т.н. Целта на НЛО-пандемията е вниманието на човечеството да бъде отклонено от Бога и богопочитанието и така демоните да поставят хората в зависимост и подчиненост на злото.

 

   

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n