Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Откровен клип на българския евродепутат стресна Заев и компания

moiГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Сърбоманският елит на Р С Македония, който продължава да тормози и да лишава от елементарни човешки права българите във Вардарско, нададе кански писък. Видите ли, Ангел Джамбазки имал териториални претенции към тях! Даже Министерството на външните работи на Северна Македония изпрати протестна нота до София. Писъкът е заради предизборния клип на евродепутата от ВМРО. Във

видеото Джамбазки нарича властта в Скопие “временните управленци на нашата Македония“ и отправя директно послание към премиера Зоран Заев, гласящо “Македония е българска“.

“Колкото по-истерично мразите София, толкова по-български остава Охрид. Колкото по-силно крещите вашите лъжи, толкова по-бърз и по-ужасен ще бъде вашият край”, казва Джамбазки.

Българското МВнР се дистанцира от клипа на Джамбазки, но припомни за „3-дневното мълчание на правителството на Република Северна Македония, което призовахме да се разграничи от клеветническите публикации на базираната в Любляна неправителствена организация Международен институт за близкоизточни и балкански изследвания“. Така нареченият „институт“ на практика е организация-проститутка, която срещу заплащане върши разни неморални услуги. Като например оклеветяването на държави като Германия и България. Да припомним – въпросните „лобисти“ на практика са чистопробни юго-комунисти, които след изключителен интелектуален напън стигнаха до дебилното прозрение, че българската нация била изкуствено създадена на база на население от „македонци, турци и богомили“! След това този смешен „анализ“ е бил публикуван срещу заплащане в западни медии. С пари на Заев и компания.

На практика, Ангел отговори по мъжки, директно в очите на страхливите зайковци, които лъжат и мажат зад гърба ни по адрес на България. Да, Македония е била и ще бъде българска – когато сърби, руснаци и техните местни слуги прекратят издевателствата над българщината във Вардарско!

България заслужава да има такъв политик и държавник като Джамбазки, който не цепи басма никому.

И милее за Отечеството…

 

 

 

   

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n