Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Пиянско меле, прегазен колоездач и кървава вендета

1001ГБ

Час след полунощ на 4 октомври на тел. 112 бил подаден сигнал за масов скандал и побой пред местно заведение в пернишкия кв. „Куциян”, в който участвали към 20-30 души. Минути по-късно, от местната болница било съобщено, че с лична кола бил докаран 30-годишен мъж, чиято смърт е установено от лекарския екип.

Пристигналите на място полицаи установили, че скандалът се е разраснал след употреба на алкохол от група посетители на кварталното заведение. В болницата бил настанен още един участник в мелето - 22-годишен младеж, който бил с различни травматични увреждания, без опасност за живота.

И още - след проведено разследване е установен мъжът, прегазил на 2 октомври 60-годишен колоездач по пътя за трънското с. Филиповци. Пострадалият бил открит от гранични полицаи близо до разклона за с. Велиново – бил в безпомощно състояние и пиян. При предприетите активни оперативно-издирвателни действия криминалистите много скоро стигнали до извършителя – В.Й. /54 г./ от Филиповци. Установено е, че  във фаталната вечер той е шофирал микробус.

И накрая - криминалисти от областната дирекция разследват смъртта на 60-годишен местен жител. Той бил открит вчера към 13 часа в междублоково пространство в центъра на Перник. По първоначална информация, смъртоносната рана е нанесена с нож след скандал с неизвестен за сега мъж. 

  

 

   

   gwhyjk

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n