Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Тази прогноза прави списание „Биограф“ в последния си февруарски брой

osjkrdjhГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Путин ще бъде убит през май, а войната ще свърши /и документално, с подписване на договор/ в края на лятото. Ето какво трябва да очаквате, ако вярвате на астрологични прогнози. Последната такава е публикувана в последния февруарски брой на популярното списание „Биограф“. Путин ще бъде убит, обаче кончината му ще бъде представена пред обществото като ненасилствена. Но не е нужно да се „разпитват“ звездите или да се хвърля боб - ако имаме IQ малко по-високо от това на попфолк-фурия, можем сами да се досетим какво да очакваме от бъдещето.

Най-вероятно президентът на Руската федерация Владимир Путин ще бъде отровен. Това заяви и Олексий Арестович, екс-съветник на украинския президент Володимир Зеленски. Според него, ситуацията в обкръжението на Путин може кардинално да се промени всеки момент. Русия губи войната срещу Украйна и всяко следващо военно поражение на Путин може да е последното му. Сега се очаква украинска контраофанзива в Херсонска област и руските окупационни „плъхове“ вече евакуират семействата си през Крим – в „матушката“. Източници, близки до средите в Кремъл, са сигурни, че руските елити и военни командири няма да простят на Путин ново военно поражение.

"Мисля, че няма да има разговор с него. Най-вероятно ще бъде отровен", заяви Арестович. Според публициста и политолог Андрей Пионтковски, след като украинските войски влязоха в Херсон, в бункера на Владимир Путин не остана човек, който да вярва още във възможността Русия да спечели война с Украйна.

Доста големи очаквания имаше сред наблюдателите, че Путин ще бъде атакуван по време на скорошния пропаганден мега-митинг на стадиона „Лужники“ с украински дрон. Както вчера стана ясно, след падането на дрон в покрайнините на Москва, ВСУ очевидно притежават техническа възможност за подобна атака. Възможната причина да не се използва такъв вариант е, че при подобни масови мероприятия руският фюрер използва свои двойници.

Бившият депутат от Държавната дума на Русия Иля Пономарев прогнозира, че руският президент ще бъде убит от собствения си народ. Бившият депутат смята, че чеченският ръководител Рамзан Кадиров ще изпълни "присъдата" на Путин. Още повече, че Путин е виновен за убийството на бащата на Кадиров, а отмъстителните кавказци помнят като слонове. И действат в точния момент.

 

 

  

 

   

   gwhyjk

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n