Гласът на България

Национален новинарски портал

   НАШИЯТ КРЪСТ   Издание за Вярата, Надеждата и Любовта

Споделете ме

Абортът е убийство. За кръвта на убитите 7 милиона деца плаща цяла България

odkejhНАШИЯТ КРЪСТ

Младите българки и българи във фертилна възраст очевидно са безбожници и с лекота убиват неродените си деца. Откъдето и да се погледне, отнемането на човешки живот е убийство, тоест – това е най-тежкият грях, с който никой християнин не би приел да живее. Но един атеист не се смущава от това да убие собственото си дете. Разбира се, последствията след аборта в никакъв случай не са леки. 80 % от абортиралите жени след това

страдат от траен стерилитет и не могат да имат повече деца. Психическите травми също са тежки. Медицината и статистиката са доказали, че лошо отношение на деца към техните родители се наблюдава именно в такива семейства, където майката е правила аборти.

Нито въведените данъчни облекчения, нито удължаването на отпуска по бащинство за гледане на дете, нито пък увеличеният от четворната коалиция размер на обезщетението за отглеждане на дете до 2-годишна възраст, не могат да спрат българката да прави аборти, предаде репортер на БГНЕС.

Статистиката сочи, че в периода април – юни на тази година България е загубила 4 689 неродени деца, като повече от половината от абортите – 2648, са направени по желание на бременната жена, а не по медицински предписания. От бъдещото си дете най-често се отказват жени над 30-годишна възраст - за първите 6 месеца на годината са направени 2499 аборта в тази възрастова група, като 1300 от тях са по желание. Най-малко направени аборти има във Видин – 15, като 8 от тях са на жени между 20 и 29-годишна възраст. София и Пловдив са водещите градове, в които жените не желаят деца – в София са извършени 891 прекъсвания на бременности, а в Пловдив – 501.

Расте общата бройка на направените аборти през първото полугодие в сравнение със същия период на миналата година, когато са извършени 4 664 аборта, отново над половината от тях – 2675, са по желание. Това означава, че за периода април-юни тази година са направени по над 700 доброволни аборта месечно.

От 1956 година абортите по желание биват разрешени в комунистическата НРБ. Оттогава до днес в утробите на техните майки, със съгласието на техните родители, са убити близо 7 000 000 невинни неродени български деца. Затова сега хленчим, че България си отивала. И ще си отиде, ако не спрем да убиваме децата си. Когато абортите са узаконени, отговорността за убийството на тези деца пада върху цялото общество. Върху президента, върху депутата Х., върху съседката, върху теб и мен... Но аз не искам да бъда убиец. А ти?

 

  

 

   

   gwhyjk

 

Порталът "Гласът на България" е създаден с иждивението на Нина и Илия Чирпанлиеви, за упокоение на душите им.

12659614 1036633103064017 1199327596 n