Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Милиони благодарности на цялата демократична и коткофилска общност, която ни помогна да спасим една котешка душица!

phtГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Слава Богу! Редник Райън е спасен!.. Предисторията. Бедата идва изневиделица. Оня ден забелязахме, че котешката ни детска градина е намаляла с едно коте. Оказа се, че един от рижавите беладжии е паднал в дупката на съседската външна тоалетна. Тя не се използва по предназначение от много години и това спаси живота на котарачето, което избегна смъртта чрез удавяне. Първо опитахме да го спасим, като му пуснахме

един дебел кол, по който да се изкатери. Без успех. После му пуснахме с въженце кофичка с храна, с идеята да го издърпаме, като влезе да яде. Пак ядец! Тогава публикувахме SOS-сигнал за помощ. Благодарим за полезните съвети и за емпатията от страна на цялата демократична и коткофилска общност! Но не успяхме да приложим с успех никой от предложените спасителни методи. Напротив – редник Райън се подплаши допълнително и се скри в някаква дупка в каменната зидария.

Търсихме за помощ и съвет Противопожарна служба, „Четири лапи“, Спасителния център на „Зелени Балкани“ и Енимъл хоуп. Благодарим на Ивелина от казанлъшкия офис на Енимъл хоуп, която наистина ни даде надежда, че не всичко е загубено. И наистина, тази сутрин, след повече от 48-часово затворничество, Райън сам се изкатери по дъската, която му бяхме спуснали!

Още веднъж да кажем – слава Богу! Котколюбците ще ни разберат, че не се халосваме и не преиграваме за пред публика в радостта си.

Сега Райън /който може да се окаже и Райна/ мяучи неистово, навярно от травматичния стрес. Възможно е и да се е понатъртил от падането в 3-метровата яма…

Очакваме оферти от Холивуд /с повече нули/ за авторските права за сценария на „Спасяването на редник Райън 2“!

Да, публиката обича, когато всичко завършва с хепиенд, нали?!

 

 

 

------------------------

Снимката е илюстративна, тъй като Райън/Райна не допуска папараци в близост до себе си!

  

 

   

   gwhyjk

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в КазанлъкВремето със sinoptik.bg