Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Тази вечер от 18 часа са снимките на финалната сцена пред зала „Инфра“

okmretjГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Тази вечер е кулминацията на вторият снимачен период на игралния филм "Апокалипсис до поискване", който се снима в Казанлък и околностите. И всеки жител на Града на розите, който иска, може да стане филмов герой! Сюжетът на лентата е вдъхновен от драматичните обгазявания на Старозагорски регион в периода 2004 - 2006 година. Зад проекта стои казанлъшкият журналист, белетрист и режисьор Петър Марчев, който е

сценарист, режисьор и продуцент на кинопродукцията. Вече е готова музиката към филма, чийто автор е китаристът Димитър Вакарелов /"Фоноекспрес"/; основната песен ще бъде изпята от неговата съпруга, страхотната певица Надя Тончева /"Траяна"/. В главните роли ще видим професионални актьори от театрите в Стара Загора, Казанлък и Габрово: Жоро Райчев, Милен Вангелов, Таня Йоргова, Велислава Кирилова, Христофор Недков. В снимките се включиха и талантливите китаристи от школата на Стефан Христов към читалище „Възродена Искра“.

Разбира се, казанлъчани ще видят във филма и много познати лица като актьори-натуршчици; така например известния хирург д-р Пейчев се справи блестящо с ролята на окръжен прокурор и очевидно му предстои кариера в киното. Ако и вие искате да станете част от този казанлъшки филм, може да се включите като статисти в снимките на големия протестен митинг тази вечер - 20. август, събота, от 18 часа пред входа на зала "Инфра", където заседава Общинският съвет. Вземете със себе си национални знамена и протестни лозунги срещу обгазяванията.

Чакаме ви!

Само гражданската активност може да парира безобразията в държавата ни. И да ни направи свободни хора!

 

 

 

  

 

   

   gwhyjk

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в КазанлъкВремето със sinoptik.bg